با روغن حیوانی صباح موهایتان را تقویت کنید!

پس گلیسرول چیست؟ همچنین به عنوان گلیسیرین / گلیسیرین شناخته می شود، نام های دیگر گلیسرول عبارتند از: 1،2،3-پروپان-تریول، 1،2،3-تری-هیدروکسی-پروپان، گلیسریتول و گلیسیل الکل.

روغن حیوانی صباح، یک مایع چسبناک بی رنگ، بی بو، رطوبت سنجی (یعنی آب را جذب می کند) و با طعم شیرین است. ساختار شیمیایی را به دو شکل مختلف نشان می دهد.

بنابراین اکنون باید تعریف کنیم که اسیدهای چرب چیست، اساسا اسیدهای چرب هیدروکربن های با زنجیره بلند با اسید کربوکسیلیک هستند.

ساختار شیمیایی عمومی یک اسید چرب را با اسید کربوکسیلیک روی آن نشان می دهد.

شکل 9.3b ساختارهای شیمیایی مختلف اسیدهای چرب را نشان می دهد. ساختارهای شیمیایی به صورت ساختارهای شیمیایی خطی نشان داده می شوند که در آن هر نقطه روی پیوندها یک اتم کربن است و تعداد صحیح اتم های هیدروژن به وجود پیوند منفرد یا دوگانه بستگی دارد.

اسیدهای چرب می توانند اشباع (با پیوندهای هیدروژنی) یا غیر اشباع (با برخی پیوندهای دوگانه بین اتم های کربن) باشند. به دلیل متابولیسم دانه های روغنی، اسیدهای چرب به طور طبیعی حاوی تعداد زوجی از اتم های کربن هستند.

در شیمی آلی، اتم‌های کربن چهار جفت الکترون در دسترس دارند تا با اتم کربن، هیدروژن یا اکسیژن دیگر به اشتراک بگذارند. اسیدهای چرب آزاد به گلیسرول یا مولکول های دیگر متصل نیستند، آنها می توانند از تجزیه یا هیدرولیز یک تری گلیسیرید تشکیل شوند.

اسیدهای چرب نشان داده شده دارای خواص کمی متفاوت هستند، اسید پالمتیک در روغن پالم یافت می شود.

شکل 9.4 رابطه هر اسید چرب را با اندازه و اشباع آن نشان می دهد، اسیدهای پالمیتیک و استریک اسیدهای چرب اشباع هستند، در حالی که اسیدهای اولئیک و لینولئیک با مقادیر مختلف پیوند دوگانه غیراشباع هستند.

شکل 9.4 مقادیر متفاوتی از اتم های کربن را در مقایسه با تعداد پیوندهای دوگانه در ترکیب نشان می دهد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.