آثار تاریخی مختلف و نظرات حکایتی نشان میدهند که یک بخش کوچک از بیسکویت شکلاتی خارجی با کیفیت خوب در پایان غذا ممکن است به هضم غذا کمک کند، اشتهای بعدی را کاهش دهد و به کنترل اشتها کمک کند.
تحقیقات اخیر همچنین فواید سلامتی مختلفی را از مصرف شکلات با غلظت بالای کاکائو نشان می دهد.
این مطالعه با هدف بررسی تاثیر بخش کوچکی از شکلات با کیفیت خوب بر اشتهای کوتاه مدت انجام شد. اثرات بخشهای کوچک شکلات با کیفیت خوب با اثرات بخشهای کوچک مشابه شکلات بیکیفیت، بیسکویت شکلاتی خارجی ، میوهها و هیچ چیز مقایسه شد.
این مطالعه با استفاده از طراحی اندازهگیریهای مکرر و روش بارگذاری اولیه انجام شد، که در آن بخشهای کوچکی از چهار غذای مختلف در چهار نقطه زمانی در طول روز به بیست شرکتکننده ارائه شد.
مصرف ناهار، وعده غذایی عصر و ادراک گرسنگی، خلق و خو، علاقه و مقبولیت همه غذاها پس از آن اندازه گیری شد. همه شرکت کنندگان هر پنج شرط را در روزهای جداگانه به فاصله یک هفته انجام دادند.
در زمان ناهار، شرکتکنندگان بهطور معنیداری کمتر از شکلات با کیفیت خوب، شکلات و بیسکویتهای بیکیفیت مصرف میکردند.
اما هیچ تفاوتی بین شرایط مصرف چای، در تجمعی مشاهده نشد. ناهار+چای) مصرف یا کل (ناهار+چای+غذا) مصرف بیسکویت در طول صبح، شرکت کنندگان همچنین گرسنگی کمتر، میل به خوردن و مصرف احتمالی و سیری قابل توجهی را پس از شکلات، بیسکویت و تکه های میوه با کیفیت خوب در مقایسه با بدون غذا گزارش کردند.
اما هیچ اثرات در بقیه روز پیدا شد در طول روز، شرکتکنندگان پس از نخوردن غذا، هوشیاری کمتری نسبت به دنبال کردن همه غذاها، و خستگی بهطور قابلتوجهی پس از عدم غذا خوردن و شکلات بیکیفیت در مقایسه با سایر غذاها گزارش کردند.
هیچ تفاوتی بین همه غذاها در معیارهای دلپذیری، علاقه و رضایت یافت نشد، اما همه غذاها آشناتر از میوه ها در معیارهای مقبولیت، شرکتکنندگان هیچ تفاوتی بین همه غذاها در میزان محتوای آنها گزارش نکردند.
اما شرکتکنندگان گزارش دادند که به طور قابلتوجهی احتمال بیشتری برای مصرف و خرید بیکیفیت دارند. شکلات و بیسکویت نسبت به شکلات و میوه با کیفیت خوب.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.