لیمو ترش تازه میوههایی هستند و میوهها به طور کلی سالم هستند، اما برخی از ادعاها در مورد آب لیمو باعث میشود که کاملاً معجزهآسا به نظر برسد.
در این مقاله، هشت مورد از این ادعاها را بررسی میکنیم. ادعاهای سمزدایی مملو از سوء تفاهمهایی در مورد فیزیولوژی انسان است، و حتی زمانی که مکانیسم عمل قابل قبول باشد، کاربرد آن در رژیمهای غذایی و مکملها به ندرت با شواهد محکمی تأیید میشود.
بله، مواد مغذی و سایر عوامل زیست فعال موجود در غذاها می توانند بر آنزیم های سم زدایی در کبد تأثیر بگذارند. در جوندگان، هم سولفورافان و هم لیمونن این اثر را دارند.
اما میزان قابل دسترس بودن دوزهای لیمونن و سایر اجزای لیمو میتواند به کبد انسان در سمزدایی بدن انسان کمک کند، هنوز نامشخص است و پیامدهای سلامتی آن نیز بیشتر است.
مشخص نیست که آیا آب لیمو بدن شما را سم زدایی می کند یا خیر، و اگر این کار را انجام می دهد، تا چه میزان. حداکثر، می توانیم بگوییم مکانیسم قابل قبولی وجود دارد که از طریق آن آب لیمو می تواند به کبد شما در سم زدایی بدن شما کمک کند.
آب لیمو احساس طراوت می کند. اما آیا واقعاً از نظر فیزیولوژیکی شما را خوشحال می کند؟ یا اینکه احساس طراوت صرفاً به دلیل طعم آب لیمو و هاله ای از سلامتی است؟
یک ادعای تکراری این است که سیترات موجود در لیمو حاوی تعداد زیادی یون منفی است و یونهای منفی میتوانند بیش از حد یونهای مثبت را در محیط ما متعادل کنند.
این زیاده روی بیشتر توسط فروشندگان دستگاه هایی که یون های منفی تولید می کنند عامل بیماری های مختلف از جمله خستگی و بد خلقی می باشد.
در مطالعات انسانی کنترل شده با دارونما، افسردگی تنها پارامتر خلقی بود که از قرار گرفتن در معرض یون منفی بهبود آماری قابل توجهی داشت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.